Γεια χαρά, βλέπετε το Forum σαν επισκέπτης
Παρακαλώ συνδεθείτε η εγγραφείτε για να συμμετέχετε. - Εγγραφή

Ποδηλάτης θα προσπαθήσει να καλύψει 1.600 χιλιόμετρα χωρίς στάση
(1 σε σύνδεση με το Forum) (1) Επισκέπτης
Τα μηνύματα με Greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία γιατί ως γνωστό στη γλώσσα του Internet είναι σαν να φωνάζετε.
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1
ΘΕΜΑ: Ποδηλάτης θα προσπαθήσει να καλύψει 1.600 χιλιόμετρα χωρίς στάση
Ποδηλάτης θα προσπαθήσει να καλύψει 1.600 χιλιόμετρα χωρίς στάση 3 μήνες πριν  
Διαδρομή 1.600 χιλιομέτρων χωρίς στάση, θα προσπαθήσει να καλύψει ο Τρικαλινός πρωταθλητής ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος, ο οποίος θα ξεκινήσει το δύσκολο εγχείρημά του αύριο, Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι από το Δημαρχείο Τρικάλων. Ο ποδηλατικός άθλος του Στέλιου Βάσκου αναμένεται, αν όλα πάνε καλά, να ολοκληρωθεί στις 7.30 το βράδυ του Σαββάτου, 5 Ιουνίου, στον ίδιο χώρο και αφού ο Στέλιος Βάσκος, θα έχει κινηθεί στη διαδρομή Τρίκαλα-Γρεβενά-Θεσσαλονίκη-Σόφια-Φιλλιπούπολη-Ανδριανούπολη-Θεσσαλονίκη-Γρεβενά-Τρίκαλα.

«Ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω, χρειάζομαι ένα καλό τέμπο και να αντιμετωπίσω υπογλυκαιμία και αφυδάτωση. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχω καλύτερες συνθήκες από την προηγούμενη φορά για να πετύχω το στόχο μου και με την αγάπη του κόσμου, αντλώ από αυτή δύναμη για αυτό το εγχείρημα», ανέφερε ο Στέλιος Βάσκος.
.ana-mpa.gr
renata
Chania Maniac
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Γυναίκα Τοποθεσία: Χανιά Γενέθλια: 11/19
Nothing lasts for ever!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ποδηλάτης θα προσπαθήσει να καλύψει 1.600 χιλιόμετρα χωρίς στάση 3 μήνες πριν  
Emmanouil
Μέλος
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1
δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας